🠔 Povratak na aktualne vijesti

BESPLATNO /osposobljavanje/usavršavanje/ ZA VILIČAR I DIJAGNOSTIKU I SERVISIRANJE HIBRIDNIH I ELEKTRIČNIH VOZILA

19. kolovoza 2022.

Pučko otvoreno učilište Novak, Mala Subotica, Čakovec i Prelog uključilo se u programe sustava vaučera koji omogućuje besplatno stjecanje mikrokvalifikacija i djelomičnih kvalifikacija u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, te koji zaposlenim i nezaposlenim osobama s navršenih 15 godina života nudi mogućnost stjecanja besplatnih kvalifikacija, a prosječni iznos vaučera je 10.000 kuna.

Pučko otvoreno učilište Novak  je dobilo pozitivno stručno mišljenje Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih za tri programa i to:

  • stjecanje mikrokvalifikacije za rukovatelja viličarom u skladišnom prostoru – POČETAK PROGRAMA 26.5.2023.
  • stjecanje mikrokvalifikacije dijagnostika i servisiranje električnih vozila – POČETAK PROGRAMA 26.5.2023.
  • stjecanje mikrokvalifikacije dijagnostika i servisiranje hibridnih vozila – POČETAK PROGRAMA 26.5.2023.

BESPLATNO obrazovanje za navedene programe obrazovanja koje provodimo u našem učilištu financirano je preko sustava vaučera u obrazovanju odraslih. Programi za stjecanje mikrokvalifikacije dijagnostika i servisiranje električnih vozila te za stjecanje mikrokvalifikacije dijagnostika i servisiranje hibridnih vozila potrebni su i poželjni na suvremenom tržištu rada imajući u vidu napredak tehnologije te mogućnosti stručnih osposobljavanja i usavršavanja radnika.

Teorijski dio programa provodi se u moderno opremljenim učionicama u Maloj Subotici, Čakovcu ili Prelogu, a praktični dio u suradnji sa poslodavcima koji će nakon uspješno završenih programa moći na tržištu rada naći kvalitetne radnike, u prvom redu stručnjake u svome poslu i pojedince koji su uvijek spremni učiti i razvijati svoje vještine. Vaučeri su odlična prilika za sve zainteresirane pojedince, za poslodavce u smislu pronalaska djelatnika, ali i za društvo u cjelini zbog povećavanja zapošljivosti i poslovnih migracija.

U nastavku je link na kojem možete vidjeti koji je postupak prijave, a obzirom da se polaznici moraju sami prijaviti za traženje vaučera, slobodni smo ponuditi administrativnu pomoć oko prijave.

https://www.hzz.hr/usluge-poslodavci-posloprimci/obrazovanje-nezaposleni-zaposleni/#tab-vaucer

  • iskoristite besplatno obrazovanje…
  • besplatno do znanja o servisu električnih i hibridnih vozila…   
  • besplatno do znanja rukovanja viličarom…

 

Ukoliko imate pitanja slobodno nam se obratite na mob. 099/2456013 (Josip Novak), 099/2141890 (Dubravka Sklepić) ili mail autoskola@pounovak.hr, uciliste.novak@pounovak.hr

Ostale vijesti

Čestitamo kandidatima autoškole na položenim ispitima iz vožnje!

Čestitamo kandidatima autoškole na položenim ispitima iz vožnje!

Čestitke našim kandidatima autoškole na uspješno položenim ispitima iz vožnje! Davoru Krznaru (C kategorija) , Ivanu Jozičiću (B kategorija), Renati Balog (B kategorija ) Josipu Ivkoviću (A kategorija) Mileni Valadžija (B kategorija) i Mateji Lovrenčić (B kategorija)...