BESPLATNO /osposobljavanje/usavršavanje/ ZA VILIČAR I DIJAGNOSTIKU I SERVISIRANJE HIBRIDNIH I ELEKTRIČNIH VOZILA

Pučko otvoreno učilište Novak, Mala Subotica, Čakovec i Prelog uključilo se u programe sustava vaučera koji omogućuje besplatno stjecanje mikrokvalifikacija i djelomičnih kvalifikacija u okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti, te koji zaposlenim i nezaposlenim osobama s navršenih 15 godina života nudi mogućnost stjecanja besplatnih kvalifikacija, a prosječni iznos vaučera je 10.000 kuna.

Pučko otvoreno učilište Novak  je dobilo pozitivno stručno mišljenje Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih za tri programa i to:

  • stjecanje mikrokvalifikacije za rukovatelja viličarom u skladišnom prostoru – POČETAK PROGRAMA 26.5.2023.
  • stjecanje mikrokvalifikacije dijagnostika i servisiranje električnih vozila – POČETAK PROGRAMA 26.5.2023.
  • stjecanje mikrokvalifikacije dijagnostika i servisiranje hibridnih vozila – POČETAK PROGRAMA 26.5.2023.

BESPLATNO obrazovanje za navedene programe obrazovanja koje provodimo u našem učilištu financirano je preko sustava vaučera u obrazovanju odraslih. Programi za stjecanje mikrokvalifikacije dijagnostika i servisiranje električnih vozila te za stjecanje mikrokvalifikacije dijagnostika i servisiranje hibridnih vozila potrebni su i poželjni na suvremenom tržištu rada imajući u vidu napredak tehnologije te mogućnosti stručnih osposobljavanja i usavršavanja radnika.

Teorijski dio programa provodi se u moderno opremljenim učionicama u Maloj Subotici, Čakovcu ili Prelogu, a praktični dio u suradnji sa poslodavcima koji će nakon uspješno završenih programa moći na tržištu rada naći kvalitetne radnike, u prvom redu stručnjake u svome poslu i pojedince koji su uvijek spremni učiti i razvijati svoje vještine. Vaučeri su odlična prilika za sve zainteresirane pojedince, za poslodavce u smislu pronalaska djelatnika, ali i za društvo u cjelini zbog povećavanja zapošljivosti i poslovnih migracija.

U nastavku je link na kojem možete vidjeti koji je postupak prijave, a obzirom da se polaznici moraju sami prijaviti za traženje vaučera, slobodni smo ponuditi administrativnu pomoć oko prijave.

https://www.hzz.hr/usluge-poslodavci-posloprimci/obrazovanje-nezaposleni-zaposleni/#tab-vaucer

  • iskoristite besplatno obrazovanje…
  • besplatno do znanja o servisu električnih i hibridnih vozila…   
  • besplatno do znanja rukovanja viličarom…

 

Ukoliko imate pitanja slobodno nam se obratite na mob. 099/2456013 (Josip Novak), 099/2141890 (Dubravka Sklepić) ili mail autoskola@pounovak.hr, uciliste.novak@pounovak.hr