🠔 Povratak na aktualne vijesti

DANI OTVORENIH VRATA 17.- 22.4.2023. u POU Novak

14. travnja 2023.

Pozivamo Vas da nas posjetite u našem Pučkom otvorenom učilištu Novak na danima otvorenih vrata koji će se održavati u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja od 17. do 22. travnja, 2023. godine.
Ovom prilikom, zainteresiranim sadašnjim i potencijalnim polaznicima biti će prezentirani programi i aktivnosti koje provodi Pučko otvoreno učilište Novak kroz srednjoškolsko obrazovanje odraslih, te osposobljavanje kandidata za vozača u autoškoli POU NOVAK. Poseban naglasak biti će usmjeren na besplatno obrazovanje kroz Vaučere u obrazovanju odraslih (rukovatelj viličarom, mikrokvalifikacija uključivanje/iključivanje visokog napona u hibridnim i električnim vozilima).

Posjetite nas i saznajte kako možete jednostavno i besplatno proširiti svoja znanja i vještine u svrhu unaprjeđenja vlastite karijere!

Datum događanja:       17. – 22. travnja, 2023.
Lokacija:                       POU Novak, Čakovec, Zelena 1
Kontakt :                       autoskola@pounovak.hr ,  099/214-1890

 

Ostale vijesti

Čestitamo kandidatima autoškole na položenim ispitima iz vožnje!

Čestitamo kandidatima autoškole na položenim ispitima iz vožnje!

Čestitke našim kandidatima autoškole na uspješno položenim ispitima iz vožnje! Davoru Krznaru (C kategorija) , Ivanu Jozičiću (B kategorija), Renati Balog (B kategorija ) Josipu Ivkoviću (A kategorija) Mileni Valadžija (B kategorija) i Mateji Lovrenčić (B kategorija)...